Valves-Point Oy

Käyntiosoite:
Peuranoronkatu 5 37630 VALKEAKOSKI

puh. 040 506 2020
fax (03) 588 5017
valves.point@co.inet.fi

Venttiilien täyshuoltokorjaus

Venttiilien täyshuoltokorjaus säästää rahaa ja luontoa.

Useimmista prosessiteollisuuden laitoksista löytyy sekä linjassa kiinni olevia että käytöstä poistettuja, täysin korjauskelpoisia säätö- ja sulkuventtiileitä. Valves Point Oy on erikoistunut kaikkien näiden venttiilien huoltokorjaukseen.

Palloventtiilien täyshuoltokorjauttaminen on parhaimmillaan jopa 70% edullisempaa kuin vastaavien uusien venttiilien hankkiminen...
ja yleensä venttiili voidaan huoltaa useita kertoja. Puhutaan siis merkittävistä säästöistä. Täyshuoltokorjaus on myös kierrätystä parhaimmillaan; kun venttiilit laitetaan uudelleen kiertoon, arvokkaita luonnonvaroja ja pääomaa säästyy.

Huoltokorjaamme venttiilit nykyaikaisella CNC-ohjatulla konekannalla, jota käyttävällä henkilöstöllä on kokemusta huoltokorjaamisesta 15 vuoden ajalta. Siksi annamme korjaustöillemme vuoden takuun.

Täyshuoltokorjaamme kaikkien valmistajien palloventtiilit, nimelliskooltaan 25-300 mm. Täyshuoltokorjaamme myös kiilaluisti-, istukka- ja läppäventtiilit, varo- ja takaiskuventtiilit sekä kaikkien valmistajien toimilaitteet ja asennoittimet. Kaikki korjaamamme venttiilit dokumentoidaan.